حالت تاریک
یکشنبه, 12 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
لزوم انسجام برای برگزاری کنگره شهدا
استاندار کردستان عنوان کرد:

لزوم انسجام برای برگزاری کنگره شهدا

استاندار کردستان بر نقش بی‌بدیل فرهنگ ایثار تأکید کرد و خواستار همکاری همه‌جانبه دستگاه‌ها برای برگزاری این رویداد در شأن مقام والای شهدا شد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، آرش زره‌تن لهونی شامگاه شنبه درجلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی کنگره شهدای استان کردستان که با حضور مسئولان استانی در سالن شهدای گمنام سنندج برگزار شد با گرامیداشت مقام شامخ شهدا، بر نقش بی‌بدیل فرهنگ ایثار و شهادت در حفظ امنیت کشور تأکید کرد.

استاندار کردستان با اشاره به تحولات اخیر منطقه و جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی، اهمیت مضاعف پاسداشت شهدا را یادآور شد و افزود: در چنین شرایطی، بازخوانی مفاهیم مقاومت و تبیین نقش مردم در دفاع از ارزش‌ها، ضروری‌تر از همیشه است.

زره‌تن لهونی با قدردانی از حضور پررنگ مردم کردستان در عرصه‌های مختلف دفاعی و اجتماعی، روحیه ایثارگرانه آنان را برگرفته از تلاش‌های فرهنگی سال‌های اخیر دانست و بر لزوم استمرار این مسیر تأکید کرد.

وی همچنین خواستار همکاری همه‌جانبه دستگاه‌ها برای برگزاری این رویداد ملی شد و تصریح کرد: هر نهاد و سازمانی باید نقش خود را به‌درستی ایفا کند تا این کنگره در تراز جایگاه والای شهدا برگزار شود.

استاندار کردستان انتقال مؤثر مفاهیم دفاع مقدس به نسل‌های جدید را یکی از رسالت‌های اصلی این کنگره برشمرد و بر بهره‌برداری هوشمندانه از ظرفیت‌های موجود در استان برای نهادینه‌سازی فرهنگ مقاومت در جامعه تأکید کرد.

 انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!