حالت تاریک
جمعه, 02 آبان 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
پیاز لیلاخ، برندی که در ایران محبوب است
«کُردتودی» گزارش می‌دهد؛

پیاز لیلاخ، برندی که در ایران محبوب است

در پاییز برداشت پیاز آغاز می‌شود و تا اوایل آبان‌ماه ادامه خواهد داشت، محصولی که در کشور دارای برندی معتبر است و طرف‌داران زیادی از اقصی‌نقاط ایران به خود جلب کرده است، دلیل محبوبیت این محصول، طعم، مزه و کیفیت بالای آن است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، در اواخر مهرماه فصل پاییز قرار داریم و برداشت محصولات کشاورزی کماکان در شهرستان دهگلان ادامه دارد، پیاز، محصولی که مارک معتبر لیلاخ بر روی آن حک شده است و اقصی‌نقاط ایران با پیاز محصول منحصربه‌فرد دشت لیلاخ آشنایی دارند.

پیاز دارای خواص و فواید بی‌نظیری برای سلامت بدن است و این گیاه دارویی خام یا پخته خواص فراوان و فوق‌العاده‌ای دار، از خواص پیاز خام می‌توان به تأثیر آن در درمان بیماری‌های قلبی، دیابت و سرطان اشاره کرد، از دیگر خواص پیاز پخته می‌توان به مواردی از جمله بهبود هضم، پیشگیری از پوکی‌استخوان، تنظیم قند خون، پیشگیری از عفونت، تقویت سیستم ایمنی بدن و ارتقا سلامت چشم اشاره کرد.

جبار عباسی، کشاورز ساکن روستای بکرآباد از توابع بخش بلبان‌آباد اظهار داشت: قریب به ۲۰ سال است که در زمین‌های کشاورزی‌ام پیاز را در تناوب سایر محصولات کشاورزی کشت می‌کنم، پیاز منطقه بکرآباد همچون سایر مناطق بلبان‌آباد، ماندگاری بسیار و باکیفیت است، خودمان نیز از همین پیاز کشت شده استفاده می‌کنیم که تا تابستان سال آینده نیز سالم باقی خواهد ماند.

 عباسی بیان کرد: حدود یک هکتار از زمین‌های کشاورزی‌ام را به کشت این محصول پرطرف‌دار اختصاص دادم، از دو هفته پیش برداشت را آغاز کرده‌ایم و تا دو هفته دیگر نیز برداشت ادامه خواهد یافت.

برداشت محصولات کشاورزی در اکثر مناطق دشت لیلاخ به‌صورت خانوادگی انجام می‌شود، یعنی اعضای خانواده به یاری و کمک هم در تلاش‌اند تا محصولی را برداشت کنند.

 عباسی در ادامه افزود: از خیلی استان‌های کشور از جمله تهران، مشهد، همدان و شهرهای استانی همچون سقز و مریوان خرید محصول پیاز را داریم، به دلیل کیفیت بالای آن مشتریان طالب آن هستند.

 
میکائیل خالدیان، رئیس جهاد کشاورزی بخش بلبان‌آباد عنوان کرد: در سال جاری بیش از ۱۰۰ هکتار از اراضی شهرستان دهگلان زیر کشت محصول پیاز است و پیش‌بینی می‌شود با عملکرد ۴۳ تن در هر هکتار بالغ بر ۴ هزار و ۳۰۰ تن پیاز برداشت و روانه بازار مصرف شود.

 خالدیان تشریح کرد: شرایط اقلیمی خاصی که در بخش بلبان‌آباد قرار دارد، بیشتر مزارع پیاز نیز در همین حوزه قرار گرفته است، شرایط باعث شده تا دارای خاکی حاصلخیز و هم آب مطلوبی که در منطقه وجود دارد، موجب شده تا پیاز تولیدی دارای طعم و مزه عالی شود و خاصیت انبارداری داشته باشد.

طعم، مزه، کیفیت و ماندگاری، پیاز این منطقه را نسبت به سایر مناطق متمایز کرده و باعث شده تا مشتریان پروپاقرصی از اقصی‌نقاط ایران، مشتری این محصول در دشت لیلاخ باشند.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!