حالت تاریک
یکشنبه, 19 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
خدمات‌دهی به زائران در مرزباشماق امسال بهتر است
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان:

خدمات‌دهی به زائران در مرزباشماق امسال بهتر است

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان گفت: امسال وضعیت خدمات‌دهی به زائران اربعین در مرز باشماق بهتر و پررونق‌تر است و مردم زیادی از اینجا رفت‌وآمد داشتند.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، عصر امروز در یک بازدید میدانی از مرز باشماق به بررسی وضعیت خدمات‌رسانی به زوار اربعین پرداخت. 
 
 نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان در این بازدید ضمن تشکر از تمامی دست‌اندرکاران، به‌خصوص شورای تأمین، روحانیت محترم و تمامی واحدهایی که در اینجا موکب برپا کرده‌اند، گفت: ما از سمت طرف عراقی شروع کردیم و الحمدلله خروج و ورود زوار بانظم و ترتیب خوبی انجام می‌شود.
 
 پورذهبی با اشاره به پیشنهادات ارائه‌شده در این بازدید، افزود: باید به این پیشنهادات توجه کنیم تا ان‌شاءالله در سال‌های آینده بتوانیم آنها را پیاده‌سازی کنیم.
 
 وی همچنین به روند خروج زوار و امکانات فراهم‌شده اشاره کرد و گفت: هیچ مشکلی در کار نبوده و همه چیز در نظم قرار دارد.
 
 نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان در ادامه، از مشاهدات خود در مورد موکب‌ها و تلاش‌های هلال‌احمر، شبکه بهداشت، سپاه، نیروی انتظامی و موکب‌های مردمی ابراز رضایت کرد و اظهار داشت: همه پرانگیزه و پرنفس بودند.
 
 وی با اشاره به تجربه سال گذشته، خاطرنشان کرد: به نظر من امسال وضعیت بهتر و پررونق‌تر است مردم زیادی از اینجا رفت‌وآمد داشتند.
 
 در پایان، وی از زوار دعوت کرد که مرز باشماق را انتخاب کنند و افزود: این منطقه خنک‌تر است و امکانات خوبی فراهم شده و زوار می‌توانند از دیدنی‌های کردستان و مهمان‌نوازی مردم این منطقه بهره‌مند شوند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!