
با حضور استاندار کردستان؛
تولید نیروگاه سنندج ۷۰ مگاوات افزایش یافت
با اجرای طرح خنکسازی هوای ورودی توربینهای گازی، ظرفیت تولید برق نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج ۷۰ مگاوات افزایش پیدا کرد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، با اجرای طرح خنکسازی هوای ورودی توربینهای گازی، ظرفیت تولید برق نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج ۷۰ مگاوات افزایش پیدا کرد. این طرح صبح امروز با حضور استاندار کردستان به بهرهبرداری رسید.
پروژه یادشده که از آذرماه سال گذشته آغاز شد، با سرمایهگذاری گروه مپنا و همکاری شرکت تولید برق سنندج در مدت شش ماه تکمیل شد. هدف اصلی این اقدام، جبران بخشی از ناترازی تولید و مصرف برق در روزهای اوج مصرف عنوان شده است.
بر اساس اعلام مجریان، استفاده از فناوری مدیا باعث شده توان تولید هر یک از چهار واحد گازی نیروگاه بین ۱۷ تا ۲۰ مگاوات افزایش یابد. این افزایش توان در مجموع، معادل ظرفیت یک نیروگاه متوسط جدید به شبکه برق کشور افزوده است.
استاندار کردستان در مراسم افتتاح این طرح گفت: «افزودن ۷۰ مگاوات به توان تولید برق استان، گام مهمی برای کاهش خاموشیها و بهبود پایداری شبکه است.»
نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج با ظرفیت نامی بیش از هزار مگاوات، یکی از مراکز اصلی تأمین برق در غرب کشور به شمار میرود و اکنون با اجرای این پروژه، نقش پررنگتری در تامین انرژی منطقه خواهد داشت.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!