حالت تاریک
چهارشنبه, 04 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
عاقبت ظالمان نابودی و هلاکت است
عالم برجسته اهل‌سنت کردستان:

عاقبت ظالمان نابودی و هلاکت است

عالم برجسته اهل‌سنت کردستان با اشاره به اینکه به فرموده قرآن، عاقبت ظالمان نابودی است، گفت: این یک حقیقت قرآنی و اسلامی است که عاقبت ظالمان نابودی و هلاکت است.

ماموستا سید احسن حسینی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی» ضمن اعلام محکومیت تجاوز رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به‌ ایران اسلامی، از نیروهای مسلح سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در انجام عملیات موفقیت‌آمیز وعده صادق 3 تقدیر کرد.

عالم برجسته اهل‌سنت کردستان با اشاره به اینکه به فرموده قرآن، عاقبت ظالمان نابودی است، افزود: این یک حقیقت قرآنی و اسلامی است که عاقبت ظالمان نابودی و هلاکت است.

  وی ضمن تقدیراز پاسخ‌های کوبنده جمهوری اسلامی به دشمنان نظام تصریح کرد: نیروهای مسلح در کمال شهامت و شجاعت به دشمن متجاوز پاسخ خوبی دادند.

ماموستا حسینی تصریح کرد: ان‌شاءالله با هماهنگی، اتحاد و انسجام کنونی بین مردم و نظام؛ ایران اسلامی همواره پیروز و آمریکا و اسرائیل نابود خواهند شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!