حالت تاریک
یکشنبه, 18 آبان 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
مروری بر زندگی‌ شهید «حبیب‌الله ملامیرزایی»
زندگی‌نامه شهید؛

مروری بر زندگی‌ شهید «حبیب‌الله ملامیرزایی»

شهید حبیب الله ملا میرزایی همراه همرزمان خود، پیمان مقابله با ضد انقلاب را امضا کرد و در این مسیر بر عهد خود باقی ماند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، شهید حبیب الله ملا میرزایی فرزند فتح الله روز بیستم اسفند ماه سال ۱۳۳۴ میان خانواده‌ای مذهبی از مشایخ طریقت در روستای «دولاب» از توابع شهرستان «کامیاران» به دنیا آمد.

حبیب الله دوران کودکی را در دامان پاک و بی آلایش خانواده و در زادگاهش سپری کرد و با رسیدن به سن ۷ سالگی راهی مدرسه شد و همزمان یادگیری مقدمات علوم دینی را آغاز کرد و قرآن را به نکویی آموخت، سپس بعد از پایان دوران ابتدای به دلیل نبود امکانات آموزشی و تحصیلی از ادامه تحصیل باز ماند و به همراه دیگر اعضای خانواده به کشاورزی و باغداری مشغول شد.

وی به دلیل نفرتی که از حکومت پهلوی داشت، از رفتن به سربازی خودداری کرد و علی رغم مزاحمت‌هایی که در این زمینه برایش ایجاد کردند، تن به خدمت نداد.

حبیب الله در سال ۱۳۵۴ به تصمیم بزرگان خانواده با دختری شایسته ازدواج کرد و ثمره پیوند وی با همسرش سه فرزند (دو پسر و یک دختر) است.

وی دارای باور‌ها و عقاید عمیق دینی بود و پیوسته در ارشاد و راهنمایی مردم، در حال تلاش و کوشش بود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در روستا جزو اولین کسانی بود که با افتخار اعلام کرد: من از این تاریخ به بعد سرباز انقلاب اسلامی هستم.

زمانی که عناصر ضد انقلاب با حضور ناموجه خود، همه آرزو‌های مردم مسلمان کردستان را بر باد دادند، او مردانه به موضع گیری پرداخت و آن‌ها را دزدان اندیشه و باور‌های مردم خطاب کرد و به صورت علنی علم مخالفت با ملحدین ضد انقلاب را برافراشت.

حبیب الله همراه همرزمان خود، پیمان مقابله با ضد انقلاب را امضا کرد و در این مسیر بر عهد خود باقی ماند.

بامداد روز ۲۵ اسفندماه سال ۱۳۶۰ گروهک منحله کومله متشکل از ۳۰۰ نفر، روستای دولاب را محاصره کرده و سنگر‌های حاشیه روستا را تصرف کرده و از دولاب را گلوله باران کردند، اما مقاومت مردم روستا مانع ورود آنان به داخل روستا شد و طی درگیری سختی که به وجود آمد و چند روز به طول انجامید.

سرانجام حبیب الله در شب بیست و هشتم اسفند ماه سال ۱۳۶۰ به همراه ۲۱ نفر دیگر از همرزمانش به شهادت رسید و پیکر مطهرش پس از تشییع در زادگاهش به خاک سپرده شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!