حالت تاریک
سه‌شنبه, 05 اسفند 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردامروز هستید؟
افزایش کرایه‌ تاکسی سنندج متناسب با تورم
رئیس سازمان حمل‌ونقل شهرداری سنندج خبر داد:

افزایش کرایه‌ تاکسی سنندج متناسب با تورم

رئیس سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری سنندج از اجرای افزایش نرخ کرایه تاکسی در تمامی خطوط شهری از ابتدای اسفند سال جاری خبر داد.

حمید خضری در گفتگو با خبرنگا گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «کردامروز» اظهار داشت: نرخ افزایش کرایه تاکسی با توجه به اشل‌های ابلاغی وزارت کشور و بر اساس برآورد هزینه تمام‌شده یک دستگاه تاکسی به شورای شهر سنندج ارسال شده و پس از موافقت فرماندار و تأیید در کمیته تطبیق، از ابتدای اسفند ماه قابل اجرا خواهد بود.

وی افزود: با توجه به نرخ تورم موجود و افزایش چشمگیر قیمت قطعات یدکی، هزینه تمام‌شده فعالیت یک تاکسی در حال حاضر حدود ۳۲ میلیون تومان برآورد می‌شود و کرایه ۱۱ هزار تومانی برای یک مسیر، به‌ویژه با در نظر گرفتن ترافیک شهری، پاسخگوی هزینه‌های رانندگان نیست.

رئیس سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری سنندج با اشاره به شرایط حمل‌ونقل عمومی در این شهر تصریح کرد: با توجه به نبود تنوع کافی در ناوگان حمل‌ونقل عمومی سنندج برای جمعیتی بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر، تعیین نرخ‌های دستوری کرایه تاکسی نمی‌تواند به‌تنهایی جوابگوی نیاز رانندگان و هزینه‌های جاری باشد.

خضری ادامه داد: در حال حاضر حدود ۳ هزار راننده تاکسی در سطح شهر سنندج فعالیت می‌کنند که به دلیل افزایش قیمت قطعات، هزینه‌های نگهداری خودرو و پایین بودن نرخ کرایه، برخی از آنان به سمت مشاغل دیگر سوق پیدا کرده‌اند.

وی با بیان اینکه نظارت‌ها به‌صورت مستمر انجام می‌شود، گفت: در حال حاضر در اکثر خطوط شهری نرخ کرایه مصوب رعایت شده و تاکنون هیچ‌گونه شکایتی از طریق سامانه ۱۳۳ یا سامانه پیامکی ثبت نشده است.

رئیس سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری سنندج همچنین خاطرنشان کرد: در برخی موارد، خود شهروندان با درک شرایط اقتصادی و تورم حاکم بر جامعه، مبلغی بیشتر از نرخ مصوب به رانندگان تاکسی پرداخت می‌کنند، چراکه هزینه‌های فعلی فعالیت تاکسی با نرخ‌های قبلی همخوانی ندارد.

خضری در پایان تأکید کرد: پس از انجام آنالیز دقیق و بر اساس اشل‌های وزارت کشور، هزینه تمام‌شده تاکسی در سنندج به شورای شهر ارسال شده و با تأیید نهایی در کمیته انطباق، افزایش نرخ کرایه تاکسی در تمامی خطوط شهری از ابتدای اسفند سال جاری اجرایی خواهد شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!