حالت تاریک
جمعه, 09 آبان 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
شهید فهمیده، پرچم استکبارستیزی نوجوانان ایران اسلامی
امام‌جمعه سنندج عنوان داشت:

شهید فهمیده، پرچم استکبارستیزی نوجوانان ایران اسلامی

امام‌جمعه سنندج با اشاره به جایگاه والای شهید محمدحسین فهمیده در تاریخ انقلاب اسلامی گفت: شهید فهمیده به ما آموخت که ایمان، از سن‌وسال فراتر است و نوجوان ایرانی می‌تواند در مسیر دفاع از حق، به قله‌ای از بصیرت و ایثار برسد.

 ماموستا رستمی در آستانه سیزدهم آبان، روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»،اظهار داشت: بازخوانی سیره شهید محمدحسین فهمیده یادآور آن است که روح استکبارستیزی و غیرت دینی، میراثی زنده در میان نسل‌های انقلاب است میراثی که از جبهه‌های خرمشهر تا سنگرهای امروز مدارس امتدادیافته است.

 امام‌جمعه سنندج با اشاره به‌ضرورت بازخوانی اندیشه و اقدام شهید فهمیده در دوران معاصر افزود: در نگاه شهید فهمیده، استکبارستیزی تنها مقابله نظامی با دشمن نبود، بلکه ایستادگی فرهنگی و فکری در برابر سلطه بیگانه نیز مصداق آن است.

 وی گفت: امروز نوجوانان ما در فضای مجازی، همان وظیفه‌ای را بر دوش دارند که فهمیده در جبهه خرمشهر بر عهده گرفت.

 ماموستا رستمی همچنین به نقش تاریخی دانش‌آموزان در سیزدهم آبان ۱۳۵۷ اشاره کرد و گفت: دانش‌آموزان در آن روز با حضور در خیابان‌ها و فریاد اعتراض علیه وابستگی رژیم پهلوی، پایه‌های استبداد را لرزاندند. 

 وی با تحلیل واقعه تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸ خاطرنشان کرد: تسخیر سفارت آمریکا به دست دانشجویان مسلمان پیرو خط امام، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی بود.

 ماموستا رستمی در ادامه با اشاره به دستاوردهای بسیج دانش‌آموزی به‌عنوان ادامه‌دهنده راه شهید فهمیده گفت: بسیج دانش‌آموزی مدرسه‌ای است از جنس خود دانش‌آموزان نهادی که در چهار دهه گذشته توانسته روحیه ایمان، ایثار و مسئولیت‌پذیری را در نسل نوجوان تقویت کند. 

 وی افزود: دانش‌آموزان بسیجی امروز در عرصه‌های علمی و فرهنگی، ادامه‌دهنده مسیر همان نوجوانان مؤمن انقلاب هستند که در ۱۳ آبان ۵۷ فریاد استقلال سر دادند.

  رستمی تأکید کرد: استکبارستیزی در زمان ما، تنها در میدان جنگ معنا نمی‌شود؛ بلکه امروز در میدان علم، اخلاق، رسانه و فضای مجازی باید قوی و مستقل ماند. نسل جدید می‌تواند با خودباوری و شناخت دشمن، پرچم‌دار همان آرمان‌های شهید فهمیده باشد.

 وی در پایان خاطرنشان کرد: سیزدهم آبان، یادآور ایمان، شجاعت نوجوانانی است که در مسیر انقلاب اسلامی گام نهادند چرا که شهید محمدحسین فهمیده و نوجوانان هم‌نسل او، ثابت کردند که آینده این سرزمین، در دستان نسلی است که ایمان و آگاهی را در کنار یکدیگر دارد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!