حالت تاریک
جمعه, 02 آبان 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
آیندهٔ ایران را جوانان غیور رقم می‌زنند
عالم اهل‌سنت کردستان:

آیندهٔ ایران را جوانان غیور رقم می‌زنند

عالم اهل‌سنت کردستان گفت: آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی علاوه بر کشتار مردم، دانشمندان ما را ترور و به این جنایت افتخار کردند، اما باید بدانند که هر تعداد دانشمندان را ترور کنند هرگز نمی‌توانند علم را ترور کنند.

 ماموستا احسن اداک در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسسی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، با اشاره به قلدری و یاوه‌گویی‌های اخیر رئیس‌جمهور آمریکا، اظهار کرد: ترامپ سعی کرد با رفتار سخیف و کذب‌های فراوان درباره ایران و ملت ایران، به صهیونیست‌ها روحیه داده و خود را باهوش نشان دهد، اگر واقعاً این توانایی‌ها را دارد، ایالت‌هایی که به‌صورت میلیونی به خیابان‌ها برای شعار علیه خودش ریخته‌اند را آرام کند.

 عالم اهل‌سنت کردستان عنوان کرد: ایران عزیز ما و جوانانش، مظهر امید هستند و باید این واقعیت مهم را درک کرد که جوان ایرانی، به‌شرط همت و تلاش، توانایی و مهارت رسیدن به قله‌ها را دارد، همچنان که شما بر قله‌های جهانی ورزشی و علمی تکیه زدید.

وی نقش‌آفرینی جوانان بعد از پیروزی انقلاب را جریانی مستمر برشمرد و گفت: در جنگ تحمیلی ۸ساله، نسل جوان بود که با کمبودهای فراوان و دست‌خالی چنان ابتکارات نظامی به خرج داد که ایران در مقابل دشمنِ بسیار مجهزی که از هر طرف تأیید و حمایت می‌شد به پیروزی رسید.

وی میدان نبرد دانش را از دیگر عرصه‌های نمایان افتخارآفرینی جوانان کشور دانست و با اشاره به حضور ایران در ده رتبه اول تحقیقاتی و علمی جهان در رشته‌های مختلف از جمله در نانو، لیزر، هسته‌ای، صنایع گوناگون نظامی و پیشرفت‌های پزشکی، گفت: در چند روز پیش، خبر بسیار مهمی مبنی بر اینکه یکی از مراکز تحقیقاتی کشور موفق به یافتن راه درمان برای یک بیماری لاعلاج شده است، شنیده شد.

 اداک با یادآوری فعالیت دشمن برای جلوگیری از پیشرفت‌های علمی مختلف ایران اذعان کرد: بدخواهان ملت ایران همچنین سعی می‌کنند با انکار یا نپرداختن به برخی موفقیت‌ها، درهم کردن راست و دروغ، بزرگ‌نمایی برخی ایرادات و تبلیغات جهت‌دار، فضای ایران را تاریک و گرفته نشان دهند، اما جوانان ما با ایستادن بر قله‌های ورزش و علم، فضای روشن کشور را به همه نشان دادند.

وی ازدست‌دادن باور به توانایی‌ها را یکی دیگر از روش‌های دشمن برای ناامید کردن ملت و نسل جوان خواند و تأکید کرد: در نقطه مقابل این فعالیت‌ها، جوانان باتکیه‌بر نیروی لایزال جوانی، سعی و تلاش خود را برای موفقیت، امیدآفرینی و تجلی اقتدار ملت افزایش دهند.

 ماموستا اداک تشریح کرد: ممکن است برخی مایل باشند که در کشور دیگری زندگی کنند، اما این افراد متوجه باشند که در کشورهای دیگر هر قدر پیشرفت کنند باز هم بیگانه هستند، درحالی‌که ایران متعلق به همهٔ ایرانیان و نسل ایرانی و خاک و خانه محسوب می‌شود.

وی اعلام داشت: رئیس‌جمهور آمریکا با سفر به فلسطین اشغالی و بیان مُشتی حرف پوچ همراه با لودگی سعی کرد صهیونیست‌های مأیوس را امیدوار کند و به آنها روحیه بدهد، صهیونیست‌ها توقع نداشتند که موشک ایرانی بتواند با شعله‌ها و آتش خود به اعماق مراکز حساس و مهم آنها نفوذ و این مراکز را نابود و تبدیل به خاکستر کند، سیلی باورنکردنی جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه، عامل مأیوس شدن آنها بود.

 اداک در ادامه مطلب افزود: در جنگ غزه، آمریکا بی‌تردید شریک اصلی جنایات رژیم صهیونیستی است همچنان که خود رئیس‌جمهور آمریکا هم در اعترافاتش اذعان بر این داشت که با این رژیم در غزه کارکرده است، حتی اگر اعتراف هم نمی‌کرد معلوم بود، امکانات و تسلیحاتی که در طول این جنگ بر روی سر مردم بی‌پناه غزه ریخته می‌شد، متعلق به آنها بود.

 وی اضافه کرد: آمریکا مدعی آن است که با تروریسم می‌جنگد، بیش از ۲۰ هزار کودک و نوزاد در جنگ غزه به شهادت رسیدند، آیا آنها تروریست بودند؟ تروریست، آمریکاست، آمریکا داعش را ایجاد کرد و به جان منطقه انداخت و امروز هم عده‌ای از همان‌ها را در منطقه‌ای در اختیار گرفته و برای استفاده خود نگه داشته است.

اداک کشتار حدود ۷۰ هزار انسان در جنگ غزه و همچنین به‌شهادت‌رساندن بیش از هزار ایرانی در جنگ ۱۲ روزه را نمادی آشکار از تروریستی بودن آمریکا و رژیم صهیونیستی خواند و خاطرنشان کرد: آنها علاوه بر کشتار کور مردم، دانشمندان ما همچون طهرانچی و عباسی را ترور و به این جنایت افتخار کردند، اما باید بدانند که هر تعداد دانشمندان را ترور کنند هرگز نمی‌توانند علم را ترور کنند.

 وی با اشاره به تظاهرات سراسری و ۷ میلیونی علیه ترامپ در ایالت‌ها و شهرهای مختلف آمریکا عنوان نمود: شما اگر خیلی توانایی دارید به‌جای دروغ‌پراکنی، دخالت در کار دیگر کشورها و اقداماتی همچون ساخت پایگاه نظامی در آنها، میلیون‌ها نفری که برای اعلام انزجار از اقدامات دولت متجاوز به خیابان‌ها ریخته‌اند را آرام کنید.

 اداک اظهار کرد: تروریست و مظهر واقعی تروریسم، آمریکا است، ادعای ترامپ مبنی بر طرف‌داری از مردم ایران را هم دروغی بیش نیست، وی دشمن مردم ایران است و می‌گوید من اهل معامله‌ام درحالی‌که اگر معامله با زورگویی همراه و نتیجه آن از قبل معلوم باشد، معامله نیست، بلکه تحمیل و زورگویی است، ملت ایران زیر بار تحمیل نخواهد رفت.

عالم اهل‌سنت کردستان در پایان خاطرنشان کرد: جنگ‌ها را آمریکا به راه می‌اندازد، او جنگ پرداز است و علاوه بر ترور، جنگ‌افروزی می‌کند، اگرچه زورگویی بر روی برخی کشورها اثرگذار است، اما به توفیق الهی هرگز روی ملت ایران تأثیری نخواهد گذاشت.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!