حالت تاریک
چهارشنبه, 28 خرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
بخشش بدهی ۵۷میلیاردی و آزادی زندانیان کردستانی
مدیرکل زندان‌های کردستان خبر داد:

بخشش بدهی ۵۷میلیاردی و آزادی زندانیان کردستانی

مدیرکل زندان‌های استان کردستان اعلام کرد: ۱۷ نفر از زندانیان جرائم مالی غیرعمد با مجموع بدهی غالب بر ۵۷ میلیارد ریال از زندان‌های کردستان آزاد شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی» به نقل از روابط عمومی زندان‌های کردستان، محمد خسروی از آزادی زندانیان خبر داد و اظهار کرد: در بازه زمانی عید قربان تا عید غدیر، 17 نفر از زندانیان جرائم مالی غیرعمد با مجموع بدهی غالب بر 57 میلیارد ریال از زندان‌های کردستان آزاد شدند.

 زندان‌های استان کردستان افزود: این اقدام خیرخواهانه با همکاری ستاد دیه استان، مشارکت نهادهای مردمی، خیرین نیک‌اندیش و خانواده‌های زندانیان انجام گرفته است. 

وی توضیح داد: در این فرآیند آزادی، بخشی از بدهی‌ها از طریق گذشت شاکیان و بخش دیگر با کمک‌های نقدی تأمین شده و امکان بازگشت این افراد به آغوش خانواده و جامعه فراهم آمده است.

وی با اشاره به اهمیت مشارکت‌های مردمی در احیای زندگی دوباره برای زندانیان جرائم مالی اظهار داشت: آزادی این افراد نه تنها گره از زندگی آن‌ها می‌گشاید بلکه آثار اجتماعی و اخلاقی مثبتی در جامعه بر جای می‌گذارد.

خسروی بیان کرد: این آزادی‌ها در راستای گرامیداشت این ایام مبارک و با هدف کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها صورت گرفته و ستاد دیه همچنان آماده دریافت کمک‌های مردمی برای تداوم این حرکت انسان‌دوستانه است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!