حالت تاریک
پنج‌شنبه, 27 شهریور 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
حمایت از توسعه صنایع بومی در اولویت است
معاون وزارت صمت در کردستان:

حمایت از توسعه صنایع بومی در اولویت است

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در سفر دو روزه به کردستان، بر لزوم حمایت از تولید داخل، استفاده از ظرفیت‌های مرزی و تقویت صنایع محلی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، ابراهیم شیخ در سفر به کردستان و در بازدید از مجتمع پتروشیمی کردستان گفت: این سفر با سه محور اصلی دنبال می‌شود؛ بازدید میدانی از واحدهای صنعتی، برگزاری نشست با فعالان اقتصادی استان و بررسی فرصت‌های تجاری در مناطق مرزی.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برنامه وزارت صمت برای افزایش سهم تولید داخل در صنایع مختلف افزود: تمرکز ما بر عمق‌بخشی به ساخت داخل به‌ویژه در حوزه لوازم خانگی کوچک است تا علاوه بر کاهش واردات، از قاچاق کالا نیز جلوگیری شود.

شیخ همچنین صنعت طلا و جواهر کردستان را از ظرفیت‌های نوظهور استان دانست و تصریح کرد: در این سفر وضعیت این صنعت ارزیابی می‌شود تا با همکاری مدیریت استان، برنامه‌ای عملیاتی برای توسعه آن تدوین گردد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره تأمین منابع مالی گفت: در صورت نیاز، اعتبارات مورد نظر اختصاص خواهد یافت، اما سیاست دولت چهاردهم تمرکز بر نقش‌آفرینی بخش خصوصی است. مجتمع پتروشیمی کردستان نمونه موفقی در این زمینه است که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی امروز علاوه بر تولید گرانول، صنایع پایین‌دستی را نیز فعال کرده است.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت ظرفیت‌های بومی کردستان را پشتوانه مهمی برای توسعه صنعتی خواند و افزود: استان به دلیل دارا بودن منابع طبیعی، توان کشاورزی و دسترسی مرزی، شرایط مطلوبی برای گسترش صنایع تبدیلی و افزایش صادرات دارد.

در همین راستا، محمدبختیار خلیقی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان در حاشیه بازدید از پتروشیمی استان اظهار کرد: این مجموعه که اجرای آن از سال ۱۳۸۸ آغاز شد، اکنون با ظرفیت سالانه ۳۰۰ هزار تن محصول، برای ۷۵۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده و از واحدهای شاخص تولیدی استان به شمار می‌رود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!