حالت تاریک
چهارشنبه, 28 خرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
هیچ کمبود آردی وجود ندارد
رئیس صنف نانوایان شهرستان بیجار:

هیچ کمبود آردی وجود ندارد

رئیس صنف نانوایان شهرستان بیجار گفت: در روزهای اخیر، برخی نگرانی‌ها درباره تأمین نان در سطح شهر شکل‌گرفته است، با این حال تأکید می‌کنیم که جای نگرانی نیست و همهٔ زیرساخت‌های لازم برای تأمین و توزیع نان فراهم شده است.

 عبدالرحمن قهرمانی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، اظهار داشت: برخی از شهروندان اعلام کرده‌اند که در تأمین نان دچار مشکل شده‌اند، هر ساله در ایام تابستان و فصل بازگشت مسافران و مهمانان، افزایش مصرف نان در شهرستان به میزان قابل‌توجهی خواهد بود.

 وی افزود: هیچ کمبودی در تأمین نان و آرد وجود ندارد، این کمبودهای مقطعی که برخی شهروندان تجربه کرده‌اند، صرفاً به دلیل افزایش مصرف و بازگشت همشهریان است که این مشکل کوتاه‌مدت است و به‌زودی حل خواهد شد.

 رئیس صنف نانوایان شهرستان بیجار با اشاره به اینکه از نانوایی‌ها خواسته‌ایم که به‌صورت دو شیفت فعالیت کنند تا از هرگونه کمبود احتمالی جلوگیری شود، توضیح داد: همچنین اقدامات لازم برای تأمین نیاز کشاورزان در فصل برداشت گندم هم در دستور کار قرار دارد و جای هیچ نگرانی نیست.

 وی افزود: زیرساخت‌های تأمین و توزیع نان و آرد همچون گذشته پایدار است، زیرساخت‌های تأمین و توزیع کاملاً مهیاست و هیچ اختلالی در فرایند توزیع به وجود نیامده است، همهٔ واحدهای مربوطه در حال فعالیت هستند و شهروندان نباید نگران باشند.

 قهرمانی با بیان اینکه در شرایط فعلی برخی گمان می‌کنند مقدار زیادی باید نان خریداری و انبار کنند، گفت: متأسفانه رفتارهای احساسی مانند خرید بیش از حد نان و نگهداری آن در خانه می‌تواند باعث ایجاد صف خرید و تجمع مردم خواهد شد.

 وی ادامه داد: این گونه رفتارها فقط باعث ایجاد نگرانی بی‌مورد در جامعه می‌شود، آرد و نان به میزان نیاز مردم تأمین شده است و خانواده‌ها باید به روند عادی تأمین نان اعتماد کنند و خریدهایشان را طبق نیاز روزانه تنظیم کنند.

 رئیس صنف نانوایان شهرستان بیجار افزود: توصیهٔ من این است که مردم آرامش خود را حفظ کنند و مطمئن باشند که هیچ مشکلی در تأمین نان وجود ندارد. با همکاری و اعتماد به سیستم تأمین، می‌توانیم از بروز نگرانی‌های غیرضروری جلوگیری کنیم.

رئیس صنف نانوایان شهرستان بیجار خاطرنشان کرد: باتوجه‌به اینکه شهرستان بیجار هر ساله مهمانان تابستانی چندبرابر جمعیت عادی خود دارد، پس این اطمینان وجود دارد که با مدیریت مصرف آرد و نان، مدیریت شهرستان را یاری کنند.

 انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!