حالت تاریک
سه‌شنبه, 21 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی کردتودی هستید؟
انجام ۲۲ هزار مراقبت بهداشتی در مرز باشماق
مدیر شبکه بهداشت و درمان مریوان خبر داد:

انجام ۲۲ هزار مراقبت بهداشتی در مرز باشماق

مدیر شبکه بهداشت و درمان مریوان گفت: بیمارستان سیار شهید شیخ‌الاسلام تاکنون بیش از ۷۰۰ بیمار را ویزیت کرده، ۱۸ بیمار بستری شده و ۵ بیمار به مراکز تخصصی اعزام شده‌اند و بیش از ۲۲ هزار مراقبت بهداشتی نیز انجام شده است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «کردتودی»، صبح امروز معاون مدیرکل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان و به همراه جمعی از مسئولین کادر بیمارستان استانی و شهرستانی از بخش‌ها و امکانات مختلف بیمارستان سیار شهید شیخ‌الاسلام و پایگاه بهداشتی داخل پایانه مرز باشماق بازدید کردند.

 

تعهد وزارت بهداشت به رفع کمبودها برای زائران
 
 مصطفی هادی معاون مدیرکل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت از فراهم‌شدن امکانات مناسب برای زائرین در مرز باشماق مریوان خبر داد. 
 
 هادی ابراز امیدواری کرد که زائران نیازی به این امکانات نداشته باشند، اما تأکید کرد که در صورت بروز هرگونه مشکل یا شرایط خاص تمامی تدابیر لازم اندیشیده شده است.
 
 وی گفت: همه دوستان در تلاش هستند تا هرگونه کمبود و مشکلی را رفع کنند.
 
 معاون مدیرکل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت همچنین اعلام کرد: وزارت بهداشت متعهد به بهبود کیفیت خدمات بهداشتی در سال‌های آینده است و به ارتقای مستمر خدمات ارائه شده به مردم عزیز کشورمان تأکید کرد.
 
 

خدمات به زائران بدون کمبود ارائه می‌شود
 
 شعله شاه غیبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان از وضعیت ارائه خدمات پزشکی به زائران در مرز باشماق مریوان بازدید کرد و از زحمات همکاران خود در بخش‌های مختلف قدردانی نمود. 
 
 وی گفت: خوشبختانه همه همکاران پای‌کار هستند و زحمات خوبی توسط همکاران اورژانس و بخش درمان جهت تأمین سلامتی زوار کشیده شده است.
 
 شاه غیبی افزود: در بررسی‌های انجام شده خوشبختانه هیچ‌گونه کمبودی در بخش‌های مختلف مانند پزشک، دارو و آزمایشگاه وجود نداشته است.
 
 وی ابراز امیدواری کرد که زائران به‌سلامتی زیارت خود را به پایان برسانند و در رفت‌وبرگشت دچار هیچ‌گونه عارضه‌ای نشوند.
 
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان همچنین تأکید کرد: در صورت بروز هرگونه مشکل همکاران حاضر در منطقه باکمال‌میل و دانش خود مشکلات زائران را حل خواهند کرد و بیمارستان‌های پشتیبانی موجود در مریوان و کردستان نیز آماده ارائه خدمات لازم هستند.

ارائه خدمات متناسب به زائران با پشتیبانی کامل
 
 اسعد فتحی‌پور معاون درمان دانشگاه و سرپرست بیمارستان قدس سنندج از ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زوار حسینی در مرز باشماق خبر داد و گفت: همکاران ما در مرز در حال ارائه خدمات به زائران هستند و با توانمندی‌های خود و پشتیبانی دانشگاه و دیگر ارگان‌های درگیر موفق به ارائه خدمات مناسبی به مردم شده‌ایم.
 
 فتحی‌پور ابراز امیدواری کرد که هیچ یک از زائران با مشکلی مواجه نشوند و در صورت بروز هرگونه مشکل، گفت: ما با تمام قوا و امکانات خود آماده خدمت‌رسانی به آن‌ها هستیم.
 
 وی همچنین به موفقیت اخیر در خدمات‌رسانی اشاره و خاطرنشان کرد که به زائر مادر بارداری که در این مدت در مرز حضور داشت با تدابیر ویژه‌ای کمک شده است.
 
 

انجام بیش از ۲۲ هزار مراقبت بهداشتی در بیمارستان سیار شهید شیخ الاسلام 
 
 فرزاد فلسفی مدیر شبکه بهداشت و درمان مریوان به ارائه آمار ویزیت بیماران در بیمارستان سیار ۵۰ تختخوابی شهید شیخ‌الاسلام پرداخت و گفت: بیش از ۷۰۰ بیمار به این مرکز مراجعه کرده‌اند که از این تعداد حدود ۱۸ نفر بستری شدند و اقدامات اولیه درمانی و سونوگرافی برای این بیماران انجام شده است.
 
 فلسفی افزود: در این مدت ۵ بیمار نیاز به اعزام داشتند که به مراکز درمانی در سطح شهر مریوان، از جمله: بیمارستان‌های بوعلی و فجر و همچنین بیمارستان فوق‌تخصصی کوثر در سنندج انتقال یافتند و در صورت نیاز به اعزام‌های بیشتر ما همواره آماده ارائه خدمات به بیماران هستیم.
 
 وی همچنین به فعالیت‌های بهداشتی اشاره کرد و گفت: تاکنون بیش از ۲۲ هزار مراقبت بهداشتی در این مرکز انجام شده است و از این تعداد، ۱۴ هزار مورد خروج از کشور و ۸ هزار مورد ورود به کشور بوده است و اگر نیاز به نمونه‌گیری باشد، ما در خدمت زوار گرامی خواهیم بود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!